PDA

View Full Version : Crysis=Sexy time explosions



JJRamone2
03-14-2007, 06:56 PM
I want it but I'll never be able to run it


:( .

http://www.gamespot.com/pc/action/crysis/m...ert&om_clk=tabs (http://www.gamespot.com/pc/action/crysis/media.html?om_act=convert&om_clk=tabs)

watch the videos.

Fabioisonfire
03-14-2007, 06:59 PM
I can run Oblivion, so maybe I can do Crysis with all the graphics low, shadows off, anti-aliasing off, and grass effects off. (And my FPS will still prolly by like 15. >_>)

SL92
03-14-2007, 07:02 PM
*jaw drops*

Wow. I really want this, but I don't think my computer will run it.

JJRamone2
03-14-2007, 07:03 PM
I can run Oblivion, so maybe I can do Crysis with all the graphics low, shadows off, anti-aliasing off, and grass effects off. (And my FPS will still prolly by like 15. >_>)
same. But I'm actually gonna be switching to a mac with boot camp soon so thre might be hope for decent crysis playing!

Fabioisonfire
03-14-2007, 07:12 PM
Nice. I had the pleasure, though I don't know how I did it, of ruining my friend's Mac so he couldn't use his Boot camp ever, and, strangely enough, in his rage, he gave me his PC version of Sims 2.


:)

JJRamone2
03-14-2007, 07:13 PM
Nice. I had the pleasure, though I don't know how I did it, of ruining my friend's Mac so he couldn't use his Boot camp ever, and, strangely enough, in his rage, he gave me his PC version of Sims 2.


:)
how'd you manage that? Breaking his XP cd?

Furry Sparks
03-14-2007, 07:16 PM
If there's a computer game that came out in the last 2-3 years, I bet my computer can't run it.

Fabioisonfire
03-14-2007, 07:16 PM
No, I messed with all the internal files crap. He was so mad. "WELL, SINCE I CANT USE IT ANYMORE, TAKE IT!!" Heh, twas' great.

Bulerias
03-14-2007, 09:49 PM
Yeah... The game looks jaw-droppingly amazing, but, uhh, if my computer can barely run the Halo demo, then it's not running Crysis.

âish
03-14-2007, 11:38 PM
Mine may work... depends on what it needs, I can run most modern games at the highest speeds, but Crysis looks especially big. Thats why I love console gaming... you can get any game for it and expect it to work.

JJRamone2
03-15-2007, 10:12 AM
oh and did I mention its DX10 only (thus is awesomeocity) so if you don't got vista you ain't runnin' it.

Fabioisonfire
03-15-2007, 09:07 PM
Ugh, I was expecting this. Screw you, Vista.

âish
03-15-2007, 09:12 PM
oh and did I mention its DX10 only (thus is awesomeocity) so if you don't got vista you ain't runnin' it.
oh, then I guess I'm not running it. : (

I'm not a fan of vista. >.>

JJRamone2
03-15-2007, 09:15 PM
[quote author="